All - in cup

15.03.2012 20:07

16.3. ve 4:45 čeká FK Gumárny Zubří již 4. zápas All – in Cupu, kde se postaví týmu SV Fuβball Určice.
V předchozím zápase došlo k velkému překvapení, když Určice zvítězili 4:1, přičemž Zubří dohrávalo v 9ti bez Mazana a Eyzensztanga. Za hosty se trefil 2x Gargano (který dnes přestoupil), Mello a Gortz a za Gumárny snižoval právě Mazan.
FK Gumárny Zubří
Gumárny se nyní, po 16ti kolech, nacházejí na 3. místě, jen o 3 body za prvními Černíny. Skóre 75-17 naznačuje, že od Gumáren můžeme očekávat útočnou smršť (a to i s ohledem na předchozí zápasy), ale zranitelní jsou v obraně.
Gumárny se už delší dobu potýkají s dluhem, který ale manažer olin dokázal již téměř vymazat, a ta můžeme očekávat posílení především obranné řady. Důležité je, aby se nezranil Eyzensztang, nejlepší střelec týmu.
Pro Gumárny kromě vysokého skóre, kvalitního útoku, postavení v tabulce a síly tradice a historie mluví i neporazitelnost v lize, protože Zubři neprohráli již 16 (!) utkání v řadě.
SV Fuβball Určice
To Určice se nacházejí na nepříliš lichotivém 6. místě se ztrátou 10 bodů na 1. místo. Skóre mají pouze 64-18. Rovněž není ani úchvatné série neporazitelnosti, která zatím v lize činí 3 zápasy. Ovšem musíme brát v potaz, že manažer 1jacze_cp se k týmu připojil teprve nedávno a již během tak krátké doby z Určic dokázal udělat klub, který se za své výsledky nemusí stydět.
Určice překvapili již před dvěma týdny, kdy porazili právě Zubry, a to v poměru 4:1. Dá se však očekávat, že Určice budou silnejší než kdy dřív, protože 1jacze_cp začal s druhou přestavbou týmu, přiečemž v té první, která se konala teprve před necelým měsícem, dokázal utratit 110 000 000 €! Již nyní nakoupil 5 hráčů, kteří by měli pozvednout sílu týmu. Dále také 12.3. dojde k již dlouho plánovanému prodeji vysoce ceněného útočníka, který z Gumáten poputuje do Určic.
Kádr Určic nyní čítá 25 hráčů, ale dá se očekávat, že Určice ještě někoho ztratí, neboť kromě vysoké marodky a časté trestanosti hráčů prodávají také celý svůj kádr.
Pro Určice mluví to, že v první zápase dokázali nad Zubří vyhrát a navíc od té doby ještě posíli. Jediné riziko je, že nedostatek hráčů způsobí, že na některých pozicích budou hrát nepříliš dobří hráči.
Historie SV Fuβball Určice
Tým se původně jmenoval Řenče, načež byl na začátku sezóny přejmenován do nynější podoby. Jméno nese od skutečného klubu TJ Sokol Určice, který hraje Krajský přebor v Olomouckém kraji. Klub byl založen roku 1932 a kromě A týmu má ještě B tým, dorost, žáky a přípravku. Klub sídlí nedaleko Prostějova, kde se narodil, žije a do školy chodí manažer Gumáren, olin (a do Prostějova do stejně školy a třídy chodí i manažer Určic, 1jacze_cp). Sám 1jacze_cp za TJ Sokol Určice odehrál skoro 2 sezóny za žáky a navíc si zahrál i za dorost.
Zatím jediný úspěch SV Fuβball Určice je vítězství v poháru KS 06. Minulou sezónu skončily na 7. Místě.
Hrát se bude na Heineken Fuβball Aréna s kapacitou 29 700 míst. Očekává se, že zaplněných bude 12 356.
Ostatní
Do Určic hráči pojedou po dálnici E462 přibližně 100 kilometrů po dobu asi 1 hodiny a 10 minut. Hráči dorazí do Prostějova, zatrenují si a přespí v Grandhotelu. Ve 3:30 bude budíček, ve 4 hodiny odjezd, od 4:10 do 4:40 příprava na zápas a od 4:45 to vypukne.
Vstupenka na zápas stojí 500€.
Hvězda Gumáren: Eyzenstang
Hvězda Určic: Gomes
Pravděpodobnost vítězství domácích: 45%
Pravděpodobnost vítězství hostů: 50%
Pravděpodobnost remízy: 5%
Jak to vidí manažer 1jacze_cp: Očekávám velmi těžký zápas, soupeř nedá nic zadarmo, ale vzhledem k minulému zápasu a k tomu, že jsem posílil, tipuji vítězství 3:1, přičemž 2 góly vstřelí utočníci.
Jak to vidí manažer olin: V tomto zápase se bude jiste hrát hodně do těla. Očekávám hodně karet. Podle mě vyhrají Určice po napínavém závěru 3:2.

Zpět